skip to Main Content
Design inspiratie

Design inspiratie: Hoe maak je een webshop aantrekkelijk?

Responsief Design

Tegenwoordig shopt iedereen op telefoon, daarom moet jij ervoor zorgen dat jouw webshop er goed uit ziet op smartphone, maar ook op desktops en tablet. een goed responsief design voorkomt een hoop problemen!

Kleurencombinatie

Kleur heeft een krachtige invloed op de emoties van mensen. Kies kleuren die passen bij je bedrijf en aansluiten bij de boodschap die je wilt overbrengen. Bijvoorbeeld, blauw straalt vertrouwen uit, terwijl rood vaak wordt geassocieerd met passie en opwinding. Gebruik kleur strategisch om in te spelen op de emoties van de klant.

Eenvoudige Checkout

Maak het afrekenproces zo eenvoudig mogelijk. Lange formulieren en ingewikkelde stappen kan ervoor zorgen dat klanten hun aankoop niet afronden. Bied meerdere betaalopties aan en zorg voor duidelijke instructies tijdens het afrekenen.

Gebruiksvriendelijke Navigatie

Een simpel menu is cruciaal voor een webshop. Zorg voor duidelijke categorie├źn, filters en zoekfuncties, zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Een slechte navigatie kan leiden tot frustratie en dat zorgt ervoor dat klanten niks op jouw webshop gaan kopen

Back To Top